Over Matana

Matana is een webshop die ontstaan is uit de behoefte naar eerlijke prijzen voor kwalitatief goede producten. Veel webshops verkopen tegenwoordig immers producten tegen prijzen die niet in verhouding staan met de kwaliteit. Goede producten tegen lage prijzen klinkt onwerkelijk, maar bij ons is het echt mogelijk!

Wat doen wij anders dan die grote, dure webshops?
Wij kunnen alleen scherp geprijsd zijn, omdat we de vaste lasten zo laag mogelijk houden. Zo hebben wij geen bedrijfspanden en wij hebben (in tegenstelling tot grote webshops) een dynamisch inkoopbeleid waarbij wij alleen spullen importeren die wij zelf ook in het dagelijks leven zouden gebruiken. Wij proberen altijd de markt aan te voelen en daarop onze inkoop af te stemmen, zodat wij nooit met te grote voorraden (oftewel grote kosten) zitten.   

Ons dynamische inkoopbeleid heeft ook als voordeel dat u gerust naar producten buiten ons assortiment kunt vragen. Wij kunnen u dan helpen met het zoeken naar een vergelijkbaar product of eventueel zelfs een dergelijk product inkopen. U heeft bij ons dus daadwerkelijk inspraak in het assortiment!

Veel consumenten menen dat het doen van een aankoop bij een klein bedrijf ook riskanter is. Dat is een vooroordeel waar wij ons tegen gewapend hebben; Wij zullen immers alles op alles moeten zetten om u over de streep te trekken om hier uw aankopen te doen. Dat betekent dat u kunt rekenen op een vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte support indien u een vraag of probleem heeft. Matana probeert van iedere klacht een reclame te maken en wij zullen u te allen tijde te woord staan.

Onze historie
De afgelopen twee jaar zijn wij explosief gegroeid. Het begon allemaal als een kleine webshop met producten uit slechts een paar branches. Op dit moment verkopen we een breed scala aan producten. Van horloges tot opladers, u vraagt wij draaien!

Onze filosofie
Wij vergelijken onszelf niet graag met andere webshops, omdat wij een hele andere filosofie nastreven. Bij ons gaat het om het totaalplaatje: goede producten, vriendelijke service en een snelle levering. Wij verzenden producten vrijwel direct en bovendien gratis indien u voor meer dan 30 euro bestelt. Onze definitie van kwaliteit wordt het beste verwoord door Peter F. Drucker. Hij zei ooit:

“Kwaliteit in een product of dienst is niet wat de leverancier erin stopt. Het is wat de klant eruit haalt en bereid is ervoor te betalen.”

Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Schroom dan niet om ons te mailen: info@matanagifts.com

Betaalmethoden

iDEALPayPalContact

Tel: 0636353464
Email: info@matanagifts.com

Volg Matana Gifts nu op Facebook
Volg Matana Gifts nu op Twitter
Volg Matana Gifts nu op Pinterest
Volg Matana Gifts nu op Instagram